Over ons

Welkom op de website van Autorijschool RBC.

Autorijschool RBC is een rijschool welke staat voor kwaliteit en efficiƫntie.
Omdat iedere leerling anders is, kies ik voor een hele persoonsgerichte en flexibele aanpak.

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen wanneer ze geslaagd zijn met overtuiging en overzicht deel kunnen nemen als een goede bestuurder aan het verkeer.

Doormiddel van een goede rijopleiding kun je rekenen op Kwaliteit en de juiste persoonlijke begeleiding. Die ervoor zorgen dat jij je rijopleiding met succes afrondt. Aan de leerling kan ik het groeien in het proces tot een volwaardige bestuurder stapsgewijs aanleren. Een vlotte aanpak, persoonlijk aandacht voor de leerling, en met zorg snel het rijbewijs te behalen.

Motivatie Leidt tot succes!

Neem niet zomaar rijles omdat het erbij hoort of omdat jij erbij wilt horen. Denk er goed over na en begin er pas aan als je het echt graag wilt, of Gemotiveerd bent. In de praktijk is gebleken dat wie een goede motivatie heeft, Sneller leert en meer kans maakt om te slagen voor het rijexamen.

Autorijles

Tijdens je rijlessen wordt je thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet. Wil je graag vanaf school je rijles volgen of vanaf een andere locatie dan kan dit in overleg met de rij-instructeur.

Lesauto

Je leert rijden in een Volkswagen Golf.

Welkom

Autorijschool RBC is een rijschool welke staat voor kwaliteit en efficiƫntie. Omdat iedere leerling anders is, kies ik voor een hele persoonsgerichte en flexibele aanpak.

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen wanneer ze geslaagd zijn met overtuiging en overzicht deel kunnen nemen als een goede bestuurder aan het verkeer.

Contact

Autorijschool RBC
Zandbaars 45
5658 BS EINDHOVEN

info@autorijschoolrbc.nl
06 25153807